Dit lokale autoværksted i Horsens

Mandag - Torsdag 07:45 - 16:00

Fredag 07:45 - 14:00

Velkommen til dit foretrukne autoværksted i Horsens

Vores autoværksted ligger i det nye parkeringshus på Nordhavnen. Her finder du et kompetent værksted med mange års erfaring, hvor vores driftsleder, Jesper Due Sørensen, står klar til at hjælpe dig og din bil med reparationer, aircon service, hjulskifte og serviceeftersyn.

Hos Fix my car sætter vi en ære i at levere et topprofessionelt resultat, og vi står altid klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er godt kørende igen. Hos os får du den samme oplevelse som hos et autoriseret værksted. Vi overholder altid fabriksgarantien – så du kan trygt overlade din bil til os.

Så er din bil gået i stykker, eller er det ved at være tid til et serviceeftersyn, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Ingen biler er ens, men vi kan altid fixe den for dig.

Vores driftsleder, Jesper, står klar til at hjælpe dig med et smil!

Ingen biler er ens - få et uforpligtende tilbud på din opgave

Jesper Due Sørensen
Driftsleder
+45 2028 4628
info@fixmycar.dk

Reparation

Hos Fix my car står vi klar til at reparere din bil, hvis den er gået i stykker. På vores autoværksted har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi sætter altid en ære i at levere det bedste og hurtigste resultat, så du kan blive godt kørende igen.

Vi kan klare reparation af alle biler og bilmærker, og vi klarer både store og små opgaver – til en fast lav timepris. Du kan altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos vores mekanikere. Med vores beliggenhed i parkeringshuset på Nordhavnen kan du derudover parkere bilen og lade os fixe din bil, mens du for eksempel er på arbejde, på strøgtur eller spiser frokost på havnen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på reparation af din bil.

Timepris: 545,- + moms

Serviceeftersyn

Hos Fix my car er det vigtigt, at du er tryg ved at overlade din bil i vores hænder. På vores autoværkested laver vi serviceeftersyn af højeste kvalitet på alle biler og modeller – uanset mærke og årgang. Vi har ekspertisen og fagligheden i orden og tager alle opgaver seriøst. På vores autoværksted får din bil kærlig pleje fra inderst til yderst.

Trænger din bil til et serviceeftersyn? Hos Fix my car er vi klar til at stå for en grundig gennemgang af din bil til en fast lav timepris, så du giver din bil en længere levetid.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig på vores lokale autoværksted i Horsens.

Timepris: 545,- + moms

Hjulskifte + opbevaring

Skal du have skiftet dine dæk til sommer eller vinter? Det er utroligt vigtigt at have de rigtige dæk til årstiden, så sikkerheden er i top på vejen. Hos Fix my car fører vi de mest kendte mærker, og vi står altid klar til at rådgive dig om valg af dæk. På vores autoværksted har vi masser af erfaring inden for valg af dæk til lige præcis din bil, så du kan fortsætte med at være sikkert og trygt kørende.

Lad os skifte dine hjul og opbevare de gamle - det' nemt. Kontakt os for at høre nærmere – vi står altid klar til at hjælpe dig videre.

Hjulskifte: fra 300,-
Hjulopbevaring: fra 500,- (pr sæson)

Aircon Service

Der kan være mange grunde til, at din bils airconditionanlæg ikke virker mere – manglende vedligehold, elektriske fejl, utætheder i systemet eller noget helt fjerde. Men uanset hvad, så kan Fix my car hjælpe dig med at finde årsagen. På vores autoværksted kan du trygt lade os kigge på din bils aircondition.

Så kunne du også godt tænke dig at få et optimalt indeklima i bilen? Så skynd dig at kontakte os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud. Se vores priser nedenfor.

Rens af aircon system: fra 350,-
Tobaksrøg: fra 350,-
Klimaservice: 595,-

Lad os fixe din bil
Kontakt os nu